A 2-a Convocare a Adunarii Generale SRE
19.05.2011

 Stimati membri ai Societatii Romane de Endocrinologie,

Va informez ca, in conformitate cu hotararea Comitetului de conducere din 19.02.2011 de la Sibiu, in data de 19 Mai 2011 ora 18,30 va avea loc Adunarea Generala a SRE in Sala de Coferinte - Hotel NH, str. Pestalozzi, nr.1, Timisoara. Conform statutului SRE, aceasta este a 2-a convocare a Adunarii Generale dupa sedinta din octombrie 2010 care nu a indeplinit numarul de participanti prevazuti de statutul in vigoare. Ordinea de zi a AG este:

1.Organizarea activitatii pe grupuri de lucru

2.Modificarea statutului SRE

Asteptam orice alte sugestii pentru ordinea de zi si noi propuneri pentru modificarea statutului (in afara celor afisate in web-site-ul societatii la sectiunea Autorizare- pentru accesul in aceasta sectiune ati primit un nume de utilizator si o parola) pana la data de 15 mai 2011 cel tarziu. Dupa aceasta data, orice propunere va putea fi discutata doar in cadrul Adunarii Generale.

Pentru a facilita participarea dumneavoastra la aceasta sedinta, evenimentul va avea loc in Timisoara cu ocazia unei manifestari a SRE, Simpozionul de Endocrinopediatrie  (vezi lista de evenimente www.sre.ro).

Va asteptam cu drag,

Simona Fica

Presedinte SRE


©2010 Societatea Romana de Endocrinologie - SRE • All rights reserved                                                                                            Web site realizat cu sprijinul financiar al companiei Ipsen