Premii

Premiul Ștefan M. Milcu 

Societatea Romană de Endocrinologie acordă  premii în valoare de 500 $ pentru cercetatori cu lucrari originale deosebite (componenta grupului de experti ce vor analiza dosarele candidatilor va fi stabilita de comitetul de conducere al SRE) si pentru întreaga activitate stiintifica (personalitatilor cu merite deosebite   în activitatea stiintifica).

In Octombrie 2011, cu ocazia congresului anual SRE, se vor acorda doua premii pentru tineri cercetatori cu varsta sub 35 de ani pentru pezentarea unor lucrari deosebite in tematica congresului: un premiu pentru postr, alt premiu pentru o comunicare orala. Se va acorda de asemenea si premiul pentru intreaga activitatea stiintifica unei personalitati cu merite deosebite.

 

Premiile OmniScience

Sandoz Biopharmaceuticals continua si in acest an (ca si in anii precedenti, acest lucru fiind deja o traditie) sa ofere 3 premii de Excelenta pentru endocrinologi, premiile OmniScience – Premiiile de Excelenta in Endocrinologie.

Premiile constau in participari la congrese internationale din domeniu in anul imediat urmator desemnarii premiilor  si vor fi acordate la Congresul anual al SRE.

 

Anual se vor acorda 3 premii:

  • Doua premii pentru tinerii specialisti – pana in varsta de 35 de ani
  • Un premiu pentru seniori

Criterii de participare:

Vor fi acceptate lucrări care abordează teme referitoare la:

- tulburările de creştere ale copiilor;

- tulburările de creştere ale perioadei de tranziţie de la adolescenţă la vârsta adultă;

- deficitul de hormon de creştere din copilărie, din perioada de tranziţie sau la adulţi;

- studii clinice care fac referire la temele de mai sus;

- studii de caz care fac referire la temele de mai sus;

 

Câştigătorii vor fi desemnaţi dintre prim autorii lucrărilor.


©2010 Societatea Romana de Endocrinologie - SRE • All rights reserved                                                                                            Web site realizat cu sprijinul financiar al companiei Ipsen