Scoala de Vara in Endocrinologie Sibiu, 12 -15 Iulie 2012 INSCRIERI INCHISE IN 5.07.2012. ORA 14.00
12.07.2012

Scoala de Vara in Endocrinologie

Sibiu, 12 -15 Iulie 2012

 

Stimate doamna/ domnule doctor,

Societatea Romana de Endocrinologie in parteneriat cu  Ipsen Pharma, organizeaza evenimentul stiintific “Scoala de vara in endocrinologie” la Sibiu – Hotel Continental in perioada 12 -15 Iulie 2012.

Tematica abordata este legata de ,,Actualitati in managementul acromegaliei si al tumorilor neuroendocrine”

Societatea Romana de Endocrinologie sprijina astfel de proiecte educationale care vin in sprijinul medicilor specialisti endocrinologi pentru luarea celor mai bune decizii terapeutice in interesul pacientilor.

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti un email la adresa societatii, in care sa solicitati participarea la acest eveniment stiintific. Confirmarea participarii dumneavostra se va face in baza locurilor disponibile, prin email.

 

 

Cu drag,

Prof. Univ. Dr. Simona FICA, MD – Presedinte

SOCIETATEA ROMANA DE ENDOCRINOLOGIE

 

Medicii care au trimis mesaj pe office@sre.ro pana azi 5.07.2012 vor primi confirmarea de participare si repartizarea in camere pe mailul personal.

 


©2010 Societatea Romana de Endocrinologie - SRE • All rights reserved                                                                                            Web site realizat cu sprijinul financiar al companiei Ipsen