Scoala de Iarna in Osteoporoza
16.12.2017

Dragi colegi,

 

Grupul de lucru pentru osteoporoza al SRE are placerea de a va anunta organizarea, in baza parteneriatului cu Eli Lilly Romania, a Scolii de iarna in Osteoporoza: De la ghiduri la practica clinica

 

 

Evenimentul va avea loc in 16-17 decembrie 2017 la Hotel Termal Baile Felix si este creditat cu 11 ore de EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania.

 

Se pot inscrie la eveniment medici rezidenti de endocrinologie, in anul terminal al pregatirii in specialitate, care nu au participat la editiile anterioare ale Scolii de osteoporoza, pe principiul: Primul venit, primul servit ! Numarul de locuri este limitat la 25 de participanti si inscrierea se va face deci in ordinea solicitarilor.

 

Inscrierea se face la email carmen_gabriela_barbu@yahoo.co.uk pana cel tarziu 3 decembrie 2017

 

Inscrierea si participarea la lucrari, cazarea (2 nopti: 16 si 17 decembrie), precum si si mesele sunt gratuite (in baza parteneriatului cu Eli Lilly), participantii suportand transportul pana la locul evenimentului.

 

Programul incepe in data de 16 decembrie la ora 8.30 si se termina in 17 decembrie  la ora 14

 

 

Participantii trebuie sa pregateasca  un caz clinic de osteoporoza , prezentare in power-point (5 slide uri), cu durata 5-7 min, pe care sa-l trimita pe adresa; carmen_gabriela_barbu@yahoo.co.uk, pana la data de 13 decembrie  2017 (pentru a se valida inscrierea!).

 

Asteptam cu mare placere inscrierea tinerilor endocrinologi!


©2010 Societatea Romana de Endocrinologie - SRE • All rights reserved                                                                                            Web site realizat cu sprijinul financiar al companiei Ipsen