ATELIERUL DE ENDOCRINOLOGIE PEDIATRICĂ, TG. MURES, 23-25 martie 2017
23.03.2017

 

                Grupul de lucru de Endocrinologie Pediatrică al Societății Române de Endocrinologie, împreună cu Disciplina de Endocrinologie a UMF Tg Mureș, organizează în perioada 23-25 martie 2017, la Tg Mureș, ATELIERUL DE ENDOCRINOLOGIE PEDIATRICĂ.

                Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC și reunește specialiști în domeniu din țara, membrii SRE - Prof dr Carmen Vulpoi, Prof dr Catalina Poiana, Prof dr Carmen Georgescu, Prof dr Dumitru Branișteanu, Prof dr Ionela Pașcanu, Conf. dr Carmen Barbu, Dr Iuliana Gherlan. Invitatul special –este profesorul emerit Ze'ev Hochberg MD PhD, Faculty of Medicine, Technion - Israel Institute of Technology, motiv pentru care întreaga manifestare se va desfășura în limba engleză. Ne dorim o manifestare extrem de interactivă și de aceea toți participanții sunt invitați să pregătească un caz propriu, evident în limba engleză, din domeniul endocrinologiei pediatrice, pe care îl vor prezenta în 10 minute.

                Numărul de locuri este limitat la 30 de participanți(medici specialiști sau rezidenți Endocrinologie, Pediatrie sau Diabet/Boli de Nutriție și Metabolism). Înscrierea se poate face online, urmând linkul de mai jos:

https://goo.gl/forms/xA9hqAC6dSsXXMU33

                Cazarea și mesele participanților pe perioada manifestarii sunt suportate de organizatori.

                Manifestarea este organizată cu sprijinul Sandoz Romania.

 

 

Date de contact

Prof Dr Pașcanu Ionela

Email: iopascanu@gmail.com

Șef de lucrări Raluca Pop – secretar manifestare

Email: ralucapetri@yahoo.com

Telefon: 0754924894  (zilnic, dupa ora 12.00)


©2010 Societatea Romana de Endocrinologie - SRE • All rights reserved                                                                                            Web site realizat cu sprijinul financiar al companiei Ipsen